Fındık Lahmacun, küçük boyutlu, ince hamur üzerine kıymalı harç serilerek hazırlanan, çıtır ve lezzetli bir lahmacun çeşididir.
İçli Köfte (Adet)
İçli Köfte, ince bulgur hamuru içine baharatlı kıymalı harç konularak hazırlanan, kızartılarak servis edilen geleneksel bir lezzettir. (Adet olarak sunulur.)
Çiğ Köfte
Çiğ Köfte, ince bulgur, isot ve özel baharatlarla yoğrularak hazırlanan, marul ve limon eşliğinde servis edilen geleneksel bir lezzettir.
Ezme
Ezme, ince doğranmış domates, biber, soğan ve yeşilliklerin baharat ve zeytinyağıyla harmanlanmasıyla hazırlanan acılı mezedir.
Havuç Tarator
Havuç Tarator, rendelenmiş havucun yoğurt, sarımsak ve zeytinyağıyla hazırlanmasıyla yapılan hafif ve lezzetli bir mezedir.
Atom
Atom, süzme yoğurt, acı biber ve tereyağının buluştuğu, yoğun acılı ve iştah açıcı bir mezedir.
Yoğurt
Yoğurt, sütten mayalanarak elde edilen, serinletici ve besleyici geleneksel bir üründür.
Patates Kızartması
Patates Kızartma, dilimlenmiş patateslerin kızgın yağda kızartılmasıyla hazırlanan, çıtır ve sevilen bir atıştırmalıktır.